Catering dla Firm Gdynia, Posiłki pracownicze

Catering dla Firm | Posiłki regeneracyjne

W branży cateringowej istniejemy od kilku lat. Obsługę cateringową zapewniamy w Gdyni i okolicach. Korzystamy z najlepszej klasy sprzętu. W skład naszej załogi profesjonalni kucharze, kelnerzy, doświadczeni koordynatorzy oraz zaufani dostawcy. Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty cateringu dla firm.

Zapraszamy ! Kontakt: 503 802 082

19 Sty 2016
Zestaw 15 zł netto - Tydzień 1

PONIEDZIAŁEK

  • Pomidorowa z makaronem, pieczeń w sosie własnym, ziemniaki, kapusta-zasmażana.

WTOREK

  • Ogórkowa, pierś z kurczaka, ryż czerwony, warzywa na parze.

ŚRODA

  • Jarzynowa, mielony z pieczarkami soute, ziemniaki, marchewka z groszkiem.

CZWARTEK

  • Placek po węgiersku z surówką.

PIĄTEK

  • Barszcz ukraiński, wątróbka drobiowa z jabłkiem i cebulką, ziemniaki, kiszona surówka

19 Sty 2016
Zestaw 15 zł netto - Tydzień 2

PONIEDZIAŁEK

  • Grochowa, roladka drobiowa faszerowana pieczarkami, ziemniaki, marchewka z gr.

WTOREK

  • Rosół z makaronem, zrazy z szynki wieprzowej w sosie, kasza gryczana, surówka z buraczków gotowane i podawane na zimno

ŚRODA

  • Kapuśniak, schab pieczony w sosie z leśnych grzybów kasza pęczak, kapusta modra zasm.

CZWARTEK

  • Krupnik ,2-kotlety pożarskie z jakiem sadz., ziemniaki, marchewka-seler surówka

PIĄTEK

  • Pomidorowa, pierogowy mix 4-ruskie-4-mięsne z kapustką świeżo zasmażaną.

19 Sty 2016
Zestaw 14 zł netto - Tydzień 1

PONIEDZIAŁEK

  • Żurek, udko pieczone, ziemniaki, marchewka z groszkiem

WTOREK

  • Pomidorowa, mielony wieprzowy, ziemniaki, marchewka z groszkiem.

ŚRODA

  • Ogórkowa, udko pieczone, ziemniaki, surówka mix

CZWARTEK

  • Jarzynowa, spaghetti a'la bolognese

PIĄTEK

  • Kapuśniak, gulasz z kaszą gryczaną i buraczkami

19 Sty 2016
Zestaw 14 zł netto - Tydzień 2

PONIEDZIAŁEK

  • Rosół z makaronem, kiełbasa z cebulką, ziemniaki, sałatka szwedzka

WTOREK

  • Krupnik,lazania z mięsem w sosie pomidorowym

ŚRODA

  • Barszcz zabielany, pierogi mix (ruskie i mięsem - 6 szt + kapusta zasmażana)

CZWARTEK

  • Pomidorowa, pożarski, ziemniaki, surówka mix

PIĄTEK

  • Grochowa, naleśniki z twarogiem x 2 sztuki

19 Sty 2016
Zestaw 12 zł netto - Tydzień 1

PONIEDZIAŁEK

  • Ż̇urek, wątróbka z jabłkiem, ziemniaki, surówka

WTOREK

  • Pomidorowa, mielony wieprzowy, ziemniaki, marchewka z groszkiem.

ŚRODA

  • Ogórkowa, udko pieczone, ziemniaki, surówka mix

CZWARTEK

  • Jarzynowa, stek z cebulka, ziemniaki, surówka mix

PIĄTEK

  • Kapuśniak, kotlet rybny, ziemniaki, kiszona

19 Sty 2016
Zestaw 12 zł netto - Tydzień 2

PONIEDZIAŁEK

  • Rosół z makaronem, kiełbasa z cebulką, ziemniaki, szwedzka

WTOREK

  • Krupnik, sztuka w sosie chrzanowym, ziemniaki, surówka.

ŚRODA

  • Barszcz zabielany, pierogi mix (ruskie i mięsem - 6 szt + kapusta zasmażana)

CZWARTEK

  • Pomidorowa, pożarski, ziemniaki, surówka mix

PIĄTEK

  • Grochowa, naleśniki z twarogiem x 2 sztuki

19 Sty 2016
Zupa z wkładką - 6,20 zł netto - Tydzień 1

Zupa 500 ml + 100 gr. mięsa, do każdego posiłku bułka.

PONIEDZIAŁEK

  • Ż̇urek z b.kiełbasą i jajkiem

WTOREK

  • Zupa a'la strogonow z mięsem i pieczarkami

ŚRODA

  • Ogórkowa z klopsem

CZWARTEK

  • Fasolka po bretońsku.

PIĄTEK

  • Barszcz Ukraiński z wkładką mięsną.
  • SOBOTA

    • Grochowa z kawałkiem kiełbasy.

    NIEDZIELA

    • Bigos staropolski z śliwką mięsem i grzybami suszonymi.

19 Sty 2016
Zupa z wkładką - 6,20 zł netto - Tydzień 2

Zupa 500 ml + 100 gr. mięsa, do każdego posiłku bułka.

PONIEDZIAŁEK

  • Zupa gulaszowa z mięsem i warzywami a'la bogracz.

WTOREK

  • Fasolowa z kiełbasą.

ŚRODA

  • Flaki wołowe

CZWARTEK

  • Barszcz zabielany z jajkiem z wkładką mięsną.

PIĄTEK

  • Forszmak drobiowy
  • SOBOTA

    • Żurek z kiełbasą i jakiem

    NIEDZIELA

    • Kapuśniak z żeberkiem.

19 Sty 2016
Menu - 9 zł netto - Tydzień 1 (powyżej 40 osób)

PONIEDZIAŁEK

  • Żurek z kiełbasą + bułka

WTOREK

  • Zupa pomidorowa, udko pieczone, ziemniaki, marchewka z groszkiem

ŚRODA

  • Kapuśniak z wkładką mięsną + bułka

CZWARTEK

  • Rosół, klopsy w sosie koperkowym, ziemniaki, surówka.

PIĄTEK

  • Fasolka po bretońsku + bułka

19 Sty 2016
Menu - 9 zł netto - Tydzień 2 (powyżej 40 osób)

PONIEDZIAŁEK

  • Ogórkowa z wkładką mięsną + bułka

WTOREK

  • Krupnik, pieczeń w sosie własnym, kasza, kapusta zasmażana

ŚRODA

  • Zupa grochowa z kiełbasą i bułką.

CZWARTEK

  • Zupa jarzynowa , kotlet pożarski , ziemniaki , surówka

PIĄTEK

  • Bigos staropolski z mięsem i kiełbasą + bułka

19 Sty 2016
Menu - 9 zł netto - Tydzień 3 (powyżej 40 osób)

PONIEDZIAŁEK

  • Fasolowa z kiełbasą + bułka

WTOREK

  • Barszcz zabielany, spaghetti alla bolognese.

ŚRODA

  • Zupa gulaszowa z bułką.

CZWARTEK

  • Zupa pomidorowa, schabowy ziemniaki, kapusta zasmażana

PIĄTEK

  • Kapuśniak z świeżej kapusty z wkładką + bułka

19 Sty 2016
Menu - 11 zł netto - Tydzień 1 (powyżej 40 osób)

PONIEDZIAŁEK

  • Żurek z kiełbasą + bułka

WTOREK

  • Zupa pomidorowa, udko pieczone, ziemniaki, marchewka z groszkiem

ŚRODA

  • Kapuśniak z wkładką mięsną + bułka

CZWARTEK

  • Rosół, klopsy w sosie koperkowym, ziemniaki, surówka

PIĄTEK

  • Fasolka po bretońsku + bułka

19 Sty 2016
Menu - 11 zł netto - Tydzień 2 (powyżej 40 osób)

PONIEDZIAŁEK

  • Zupa ogórkowa z wkładką mięsną + bułka

WTOREK

  • Krupnik, pieczeń w sosie własnym, kasza, kapusta zasmażana

ŚRODA

  • Zupa grochowa z kiełbasą. + bułka.

CZWARTEK

  • Sałatka jarzynowa, kotlet pożarski, ziemniaki, surówka

PIĄTEK

  • Bigos staropolski z mięsem i kiełbasą + bułka

19 Sty 2016
Menu - 11 zł netto - Tydzień 3 (powyżej 40 osób)

PONIEDZIAŁEK

  • Zupa fasolowa z kiełbasą + bułka

WTOREK

  • Barszcz zabielany, spaghetti alla bolognese

ŚRODA

  • Zupa gulaszowa + bułka

CZWARTEK

  • Zupa pomidorowa, schabowy ziemniaki, kapusta zasmażana

PIĄTEK

  • Kapuśniak z świeżej kap z wkładką + bułka

19 Sty 2016
Menu - 9 zł netto - Tydzień 1 (powyżej 40 osób)

PONIEDZIAŁEK

  • Spaghetti a’la Carbonara

WTOREK

  • Kurczak w sosie curry z ryżem i surówką z b. kapusty

ŚRODA

  • Lazania z farszem bolognese

CZWARTEK

  • Gulasz mięsno-warzywny z kaszą i burakami.

PIĄTEK

  • Zapiekanka makaronowa 4-sery ze szpinakiem

19 Sty 2016
Menu - 9 zł netto - Tydzień 2 (powyżej 40 osób)

PONIEDZIAŁEK

  • 3-burito z kurczaka z salsą i sałatą mix

WTOREK

  • Kurczak w sosie słodko-kwaśnym , ryż i surówka.

ŚRODA

  • Spaghetti a’la bolognese

CZWARTEK

  • Kurczak pieczony , z ryżem z warzywami.

PIĄTEK

  • 2- naleśniki z twarogiem z polewą z owoców.

19 Sty 2016
Zupa regeneracyjna z wkładką - 7,20 zł netto

Wszystkie w/w dania są naszą własną produkcją każda porcja wynosi 500 ml.

PONIEDZIAŁEK

  • Żurek z białą kiełbasą i jajkiem + bułka

WTOREK

  • Krupnik z klopsem + bułka.

ŚRODA

  • Staropolski bigos na kiełbasie i mięsie z suszoną śliwką i grzybami suszonymi + bułka z masłem.

CZWARTEK

  • Flaki wolowe + bułka piątek - grochowa z kiełbasą + bułka.

PIĄTEK

  • Zupa grochowa z kiełbasą + bułka.

SOBOTA

  • Kapuśniak z żeberkiem + bułka

NIEDZIELA

  • Fasolka po bretońsku + bułka.

 

Znajdź nas

Serwis Smaku




ZAPRASZAMY !

Adres:
81-324 Gdynia Wolności 3

Kontakt:
tel: 503 802 082
e-mail: biuro@serwis-smaku.pl
www.serwis-smaku.pl

Godziny Otwarcia

Poniedziałek - Piątek : 10:00 - 19:00
Sobota: 12:00 - 17:00
Niedziela: 12:00 - 17:00